este o bautura FUNCTIONALA, o bautura care indeplineste anumite functii. Datorita prezentei de Guarana, are un efect tonic si ajuta la prevenirea oboselii. Aceasta ajuta la mentinerea unui nivel ridicat de concentrare fizica si mentala.

Este de mare ajutor în dieta de slabit datorita proprietatilor racoritoare de Guarana, care tinde sa atenueze stimularea poftei de mancare. In plus, studii recente au demonstrat ca proprietatea anti-oxidanta a fructului Guarana (inhiba oxidarea lipidelor), chiar la concentratii scazute.

fi.GÀ

fi.GÀ

176,40leiPrice

  fi.GÀ

Adaosul de vitamine si minerale este asigurat de prezenta a mai mult de 12% suc de fructe. fi.GÀ  nu trebuie în niciun caz confundata cu o bautura energizanta noua, aceasta datorita faptului ca nu provoaca nicio stimulare. Formula originala nu are nevoie de adaugare de cafeina deoarece  prezenta ei este simtita intr-o cantitate neglijabila printre ingredientele  fi.GÀ  datorita utilizarii de Guarana care contine cafeina. Prin urmare este o bautura usor acidulata, non-alcoolica, cu un inconfundabil gust de fructe, toate naturale, fara conservanti adaugati.

 

Gustul dulce provine de la caracteristicile organoleptice ale Guarana, si nu de la o doza mare de zahar. Ideala pentru a potoli setea  la orice ora din zi, se preteaza de minune la prepararea de cocktail-uri si longdrinks-uri. 

Cu un strop de Vermut Dry Gin devine o bautura aperitiv excelenta! 
    

Grafica ambalajului denota de departe stilul de viata “glamour” si a fost creata de cei mai buni doi designer japonezi ai momentului. “FLACON aluminiu” ofera atat protectie impotriva caldurii excesive a soarelui cat si mentinerea temperaturii scazute a continutului. Aluminiul de inalta calitate asigura o izolare termica si prezervare sigura si de lunga durata.

Cele mai la moda baruri din lume prefera sticla din aluminiu, nu doar din punctul de vedere de "high-end lifestyle” dar si pentru avantajele incomparabile în ceea ce priveste siguranta si placerea gustului. Produsul nostru a fost promovat atat in strainatate cat si în România iar in prima luna de la lansare s-au vandut peste 1 milion de bucati. 

Filozofia noastra este de a continua în acest fel, plasand consumatorul pe cea mai inalta scara ca fiind “principalul punct de referinta”.

  fi.GÀ

Contacteaza -ne pe mail la:

  • Facebook

sau pe Facebook

+40 723 321 414

+40 751 331 991

Suna acum!

1.jpg
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Inscrie-te in lista noastra de newsletter

© 2019 by CreeArtVisuals.

0